Her kan skrives information til foreningens beboere.
Det kan være generel information eller ting
der ønskes eller skal af med.


Tryk her, for at lave et opslag
JULEMARKED BIRKEVANG
Oprettet: 03-12-2019

Birkevang holder et lillebitte, men meget nissehyggeligt julemarked i fælleshuset på lørdag d. 7 december kl 11-14.
Rare hjemmegjorte- og bagte sager, kaffe og te.
Kig forbi, I vil ikke fortryde det.
Julehilsner fra Birkevang

KLOAKKER IGEN, IGEN
Oprettet: 02-12-2019

*Bemærk d. 11. og 12. december vil der blive udbedret skader på foreningens kloakker i gangstierne, så det kan være muligt, at man skal køre ud en anden vej end man plejer.

/Jan

KLOAKSKADER
Oprettet: 02-12-2019

Til alle de andelshavere der fik et brev om, at der var konstateret klasse 3 skader på¨deres kloakrør: hvis man har en forsikring der dækker skader på skjulte rør bør den dække her.

/Jan #47

KLOAKKER
Oprettet: 30-11-2019

Kære Rosenvang
Som vedtaget på Generalforsamling i april 2019 er der udført TV-inspektion af kloakker i haveforeningens gangstier. De fejl, der konstateret på foreningens kloakker i gangstierne bliver udbedret i løbet af de kommende måneder.
I forbindelse med TV-inspektionen af foreningens kloakker i gangstierne er der også lavet TV-inspektion af de enkelte andelshaveres kloakker - så langt som det var muligt; oftest til første brønd på grunden. På 9 grunde er der konstateret forskellige typer skader. På de grunde, hvor der er konstateret skader, vil de enkelte andelshaver få besked i denne weekend med brev i deres postkasse.
Jan # 47 ligger inde med TV-inspektionen, som kan blive mailet til dig, hvis du er interesseret i at se den og evt. bruge til indhentning af tilbud.

Venlig hilsen Jan

Overskrift:

Opslaget:


Sidst Opdateret: 20-06-2019 20:36:52